Avlyst Nærturlederkurs på Brokelandsheia, Gjerstad

Kurs, Turlederkurs, Nærturlederkurs, Nærturlederkurs
Aust-Agder Turistforening, Havrefjell Turlag
Sørlandskysten (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Har du lyst til å bli nærturleder? Eller har du allerede bidratt på turer og arrangementer, men ønsker mer kjennskap til nærturlederrollen? Bli med på et praktisk kurs i regi av Aust-Agder Turistforening (AAT),og Havrefjell Turlag (HT) og få mer kunnskap og øvelse i nærturlederrollen.

Nærturlederkurset er et praktisk kurs som kvalifiserer til å lede turer i nærmiljøet der du er kjent og hvor folk bor. Det blir fokus på turlederrollen, turkunnskap, sikkerhet og ansvar.

Store deler av kurset kjøres utendørs! Ta derfor med varme klær. Oppmøte på Lyngrillen.

Det legges opp til et felles måltid på Lyngrillen. AAT spanderer.

Kurset er gratis for medlemmer. Les oppslag her.

Maks antall deltakere er 14.

Nærturlederkurs på Brokelandsheia, Gjerstad

• Aust-Agder Turistforening