Natt i naturen ved Lille Bråvatn på Felle i Nissedal

21. august kl. 12:00
22. august kl. 14:00
Havrefjell Turlag, Aust-Agder Turistforening , Barnas Turlag Havrefjell
Telemark - Lifjell (se kart)

Sted: Lille Bråvatn, Felle i Nissedal. Kjør inn ved kapellet og følg skilting.

Sammen med Gjerstad Jeger- og Fiskeforening arrangerer Barnas Turlag Natt i naturen for familier. Det blir mange aktiviteter og minikurs i ulike friluftsferdigheter, som for eksempel gjøre opp bål, lage ly, sløye fisk og lage middag ute. Det blir også mulighet for å lære seg bruk av kart og kompass, og litt førstehjelp det kan være lurt å kunne hvis uhellet skulle være ute når man er på tur. Sammen lager vi middag på lørdag og frokost på søndag.

Nødvendig utstyr: Telt/hengekøye og annet soveutstyr, mat og drikke utenom fellesmåltidene, kopp/tallerken/bestikk, varme klær og sko.

Det kan også være lurt å ha med badetøy, hodelykt, fiskestang, redningsvest og myggmiddel.

Foreldre er ansvarlige for egne barn.

• Turledere: May Yvonne Hjellvik (99616141), Magnus Hovet (92644030) og Håkon Helgesen (90955325)

Påmelding til May Yvonne innen 19.august.

Værforbehold.

Natt i naturen ved Lille Bråvatn på Felle i Nissedal

For familier. Turen har påmelding. Overnatting i telt, hengekøye etc. Oppmøte fra kl 12:00 på lørdagen. Sted: Lille Bråvatn, Felle i Nissedal. Kjør inn ved kapellet og følg skilting. Sammen med ...

• May Yvonne Hjellvik