NÆRTURLEDERKURS I GJERSTAD

17. mars kl. 10:00 - 13:30
Aust-Agder Turistforening, Havrefjell Turlag
Sørlandskysten (se kart)

Har du lyst til å bli nærturleder? Eller har du allerede bidratt på turer og arrangementer, men ønsker mer kjennskap til nærturlederrollen? Bli med på et praktisk kveldskurs i regi av Aust-Agder Turistforening (AAT), og få mer kunnskap og øvelse i nærturlederrollen.

Nærturlederkurset er et praktisk kurs som kvalifiserer til å lede turer i nærmiljøet der du er kjent og hvor folk bor. Det blir fokus på turlederrollen, turkunnskap, sikkerhet og ansvar.

Kurset kjøres utendørs! Ta med varme klær, og ha gjerne med litt ekstra i sekken. Serevering av suppe og rundstykker.

Kurset er gratis for medlemmer.

Kurset varer ca 3,5 timer, men vi legger inn litt ekstra tid til praktiske øvelser og bruk av kart og kompass fram til ca kl 1500.

Frammøte ved Almuestaua (det store røde huset ved Gjerstad kirke) kl. 10.00.

NÆRTURLEDERKURS I GJERSTAD

Turleder: