Turtreff på dagtid vinteren 2020 - 2021.

Rast ved Sandvannshytta.
Rast ved Sandvannshytta. Foto: Anne Gunn Østerholt

- Et nytt tilbud for deg som vil savne "Onsdagsturene" eller "AAT- tur på dagtid". 

Det går mot høst og vinter og den sist av "AAT - turer på dagtid", går 10.11.2020. Havrefjell turlag har sin siste "Onsdagstur" 14.10.2020.

Vi som jobber med turene, har lyst til å forsøke noe nytt. Vi har jobbet med en stund med noen tanker som vi nå snart er i mål med. Derfor lekker vi nå litt om nyheten for deg som også har lyst til å treffe andre og få gode naturintrykk, selv om det er vinter og mye innetid.

Vi har kalt prosjektet " Turtreff på dagtid" og det er et sambeidsprosjekt mellom AAT og Havrefjell turlag. Vi har leid lokale i Dalen misjonshus, som ligger strategisk til i forhold til hvor potensielle deltakere bor. Følgende datoer er reservert alle tirsdager: 24.11.20, 08.12.20, 19.01.21, 09.02.21 og 02.03.21, alle dager kl 11:00.

Vi vil ivitere til turtreff der vi i innenfor en ramme på 2-3 timer. samles til et foredrag i ord og bilder om natur og friluftsliv inklusive litt mimring fa egne turer. Vi tar med oss termos og niste og har det koselig ilag. I tillegg får vi besøk av noen som vil spe på med informasjon og kunskap om ulike temaer. Vi kan røpe så mye som at vi i ord og bilder skal besøke steder fra Ryfylkeheiene i sydvest til Rondane i nord, men mest besøke lokale områder. Så håper vi at disse samlingene skal kunne gi muligheter for meningsutveksling og erfaringer. Kanskje noen har en god historie på lur eller kan lede med litt allsang?

Synes du dette høres spennende ut? Sett av dagene nå, så skal vi informere mer så fort vi har planene for "Turtreff på dagtid" endelig i boks.

Det som kan lage problemer for oss er Coronapandemien, men la oss håpe den er under kontroll før vi planlegger å starte opp med "Turtreff på dagtid".

Med to bilder fra hyggelige stopp på henholdsvis Kalvehageneset i Homborsund og fra Sandvannshytta i Risør ønsker vi potensielle deltakere god tursesong i høst.

Foto: Ove Bach og Anne Gunn Østerholt.

Skrevet av Ole Jakob Bråten 26. september 2020