Årsmøte i Havrefjell Turlag er nå utsatt inntil vidare

På tur med Havrefjell Turlag. Kvenntjønnane 2018.
På tur med Havrefjell Turlag. Kvenntjønnane 2018. Foto: Astrid Haukenes Bråten

Årsmøtet som var planlagt i Risørhuset måndag 25. januar blir divere utsatt pga koronatiltak. Regjeringa anbefaler at kulturarrangement blir utsett. Vi kjem tilbake med ny dato seinare.

På grunn av koronasituasjonen har styret bestemt at årsmøtet denne gongen bare skal vere for medlemmar i Havrefjell Turlag, og det er påmelding til møtet. Som vanleg blir det ei oppsummering i ord og bilder frå året som har gått og presentasjon av eit spanande og variert turprogram for 2021. Møtet skal holdast etter gjeldande smittevernreglar for koronasituasjonen. Møtet blir kortare enn vanleg og det blir ingen servering. Gratis inngang.

Meld deg på i god tid, og meld deg av dersom du seinare veit at du likevel ikkje kjem på møtet. Då kan det bli plass til andre. Meld deg på her.

PROGRAM:

1. Val av møteleiar
  2. Godkjenning av innkalling
  3. Val av referent
  4. Val av to frå årsmøtet til å underskrive protokollen
  5. Årsmelding
  6. Regnskap
  7. Driftsbudsjett
  8. Val
  9. Saker eller forslag frå styret eller medlemmer

Medlemsmøte rett etter årsmøtesakene:

• Presentasjon av turprogram for 2021
  • Eventuelt

Sak 5. Årsmelding 2020

Fleire årsmøtesaker vil bli lagt ut her når dei blir klare.

Skrevet av Ole Jakob Bråten 12. januar 2021