Over 150 deltok på aktivitetsdag i Risørhallen

Mia Aasbø MacDonald 5 år.
Mia Aasbø MacDonald 5 år. Foto: Astrid Haukenes Bråten

Selv om sola skinte ute, myldret det inn både store, mellomstore og små folk da Barnas Turlag Havrefjell, Risør Basketballklubb og Risør Klatreklubb åpnet dørene i Risørhallen.

Først i hallen kom man inn i basketball-land. Der fikk alle mulighet til å øve seg på ulike teknikker, og barn kunne melde seg på en liten oppgaveløype, der alle som deltok var med på trekning av premier. Etter hvert viste ungdommene i klubben hvordan det skulle gjøres i en treningskamp, der tempoet var skrudd opp mange hakk.

Innerst i hallen krøp folk i den gedigne klatreveggen som rene edderkopper, godt sikret av sertifiserte instruktører. I buldre-rommet var det spennende å trene uten sikring, men der tok tjukkasen imot deg om (når) du datt.

Basketklubben drev kiosken med pølser, kake, kaffe og julebrus. Dette var populært!

Barnas Turlag trakk gevinster på alle oppmøtte mot slutten av dagen.

Foreningene jobbet godt sammen og var strålende fornøyde med oppmøtet. Det er viktig å finne samarbeidsformer på tvers. Takk for en flott, dag!

Basketballspillere.
Basketballspillere. Foto: Kari-Anne Røisland

Disse var med på treningskamp: Abdullah Sakhidad, Hewlêr Rammouk, Ole Magnus Skaren Langmyrbråten, Brandon Luis Pagarian, Ivar Ørn Ingason Henriksen, Martin Stebekk Sivertsen og Mehabad Ramouk Bakki.

Even Bjerknes 6 år.
Even Bjerknes 6 år. Foto: Astrid Haukenes Bråten