Nærturlederkurs i Gjerstad

Kurs, Turlederkurs, Nærturlederkurs, Nærturlederkurs
Aust-Agder Turistforening, Havrefjell Turlag
Sørlandskysten (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å bli nærturleder? Eller har du allerede bidratt på turer og arrangementer, men ønsker mer kjennskap til nærturlederrollen? Bli med på et praktisk dagkurs i regi av Aust-Agder Turistforening (AAT), og få mer kunnskap og øvelse i nærturlederrollen.

Nærturlederkurset er et praktisk kurs som kvalifiserer til å lede turer i nærmiljøet der du er kjent og hvor folk bor. Det blir fokus på turlederrollen, turkunnskap, sikkerhet og ansvar.

Kurset kjøres utendørs! Ta med varme klær, og ha gjerne med litt ekstra i sekken.

Kurset er gratis for DNT-medlemmer.

Oppmøtested: Kommunehuset i Gjerstad

Skriv ut et eget info-ark om kurset her.

Velkommen!

Nærturlederkurs i Gjerstad