Avlyst Årsmøte i Havrefjell Turlag som skulle vore i Risørhuset måndag 25. januar er nå utsatt

25. januar kl. 19:00 - 21:00
Havrefjell Turlag, Aust-Agder Turistforening
Sørlandskysten (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Årsmøtet er utsatt inntil vidare pga koronatiltak.

På grunn av koronasituasjonen blir årsmøtet denne gongen bare for medlemmar i Havrefjell Turlag, og vi må ha påmelding via rød knapp på denne sida. Du vil få kvittering på e-post når du er påmeldt. Du kan også melde deg på til Astrid tlf. 41338602.

Som vanleg blir det ei oppsummering i ord og bilder frå året som har gått og presentasjon av eit spanande og variert turprogram for 2021.

Møtet skal holdast etter gjeldande smittevernreglar for koronasituasjonen. Møtet blir kortare enn vanleg og det blir ingen servering. Gratis inngang.

PROGRAM:

1. Val av møteleiar
  2. Godkjenning av innkalling
  3. Val av referent
  4. Val av to frå årsmøtet til å underskrive protokollen
  5. Årsmelding
  6. Regnskap
  7. Driftsbudsjett
  8. Val
  9. Saker eller forslag frå styret eller medlemmer

Medlemsmøte rett etter årsmøtesakene:

• Presentasjon av turprogram for 2021